23948sdkhjf

Lars Østergaard ApS sælger fra

Den østjyske leverandør af specialværktøjer og køle/smøremidler til maskinindustrien har solgt oliedelen fra til det danske olie- og energiselskab OK.
Lars Østergaard viderefører værktøjsdelen sammen med sin kone Jette, og Lars vil i en periode desuden fortsat være tilknyttet som konsulent i OK i forhold til smøremiddelforretningen.

De tre ansatte i Lars Østergaard ApS fortsætter ligeledes i OK-regi, og ifølge Lars Østergaard er overgangen helt udramatisk.

- Vi var nået dertil, hvor vi skulle i gang med et generationsskifte. Vi har ingen børn, som står på spring for at tage over, og da vi gennem flere år har haft et velfungerende samarbejde med OK, var beslutningen ikke svær at tage, siger han.

Velkendte produkter
Samtidig ligger det ham på sinde, at olieforretningen skal drives videre på professionel vis, og det krav mener han, at danske OK kan opfylde. Det vil Hugo Frydkjær, der er salgschef i OK’s smøreoliedivision gerne skrive under på.

- Faktisk tror jeg slet ikke, at Østergaards kunder i første omgang kommer til at mærke den store forskel, siger han.

- Personalet og produkterne vil være velkendte, og i tilgift får de med ét slag adgang til hele det store sortiment af blandt andet Mobils smøre-, hydraulik- og gearolier, som OK i de fleste tilfælde kan levere fra dag til dag, fordi vi som dansk distributør af Mobil smøremidler har fuldt lager i Århus, forsikrer han.

Værktøjs-aktiviteter bliver i Vejle
Rent fysisk flyttes medarbejderne til OK i Århus, men værktøjsdelen videreføres af Lars Østergaard på Sadelmagervej i Vejle.

I forbindelse med overtagelsen har OK fra årsskiftet indgået en distributøraftale for Danmark med Rhenus og Binol, som hidtil har været nøgleprodukter i Lars Østergaards olieforretning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096