23948sdkhjf

Ny højtonnage presse fra Amada

Amada har udvidet sit sortiment af HFE3i intelligente, højeffektive kantpressere ved at tilføje en 400 tons maskine i 4, 5 og 6 meter længder.

Den nye HFE3i HTmodel (High Tonnage) er rettet mod tunge industrisektorer som landbrug, køretøjer, jernbanekøretøjer, byggeri, minedrift og skibsbygning og tilbyder ifølge Amada præcis, dynamisk bukning med uovertruffen processtabilitet.

Maskinen er designet til at bukke sort stål op til 20 mm tykkelse.

Den kraftfulde bukkekapacitet faciliteres gennem en ramme med høj stivhed, der er specielt udviklet til at give optimal ydeevne i højtonnage applikationer, mens den parallelle afbøjning af vangerne garanteres af Amada-designet på undervangen.

Den stive maskinramme, reaktive undervange og det skræddersyede fem-aksede baganslag sikrer både ydeevne og brugervenlighed. Især det stærke og fleksible baganslag kombinerer belastning og positionering nøjagtighed via sine fem motoriserede akser, der styres af NC-styringen.

Standard Delta-X fingeren, som kan bevæge sig frem og tilbage uafhængigt af den anden, giver høj anslagsfleksibilitet og er især nyttig, når man bukker asymmetriske emner. Som option kan man vælge Delta-X på begge fingre.

Som med alle maskiner i serien leveres HFE3i HT med AMNC 3i-styringen med intelligent, men nem betjening, der reducerer omstillingstider. Det digitale hjerte af kantpressen, AMNC 3i giver mulighed for offline-programmering, digital integration og netværkskompatibilitet med Industry 4.0 produktionsstrategier.

Denne brugervenlige grafiske brugerflade er baseret på en 18,5 tommer touchscreen, der giver flere online programmeringstilstande, herunder evnen til at importere DXF- eller DWG-filer og konvertere dem til en 3D-model på maskinen.

Som supplement til styringen er Amadas VPSS 3i Bend offline cam-software, som automatisk vælger værktøjer, skaber værktøjslayouts og bestemmer bukkesekvenser.

Programmer kan genereres automatisk i VPSS 3i Bend og uploades til maskinen, hvorefter emnet vises i 3D på skærmen sammen med værktøjsopstillingerne. For eksempel vil værktøjsnavigationsfunktionen vise operatørerne præcis, hvor værktøjerne skal monteres på bukkevangerne.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.081