23948sdkhjf

Thy-virksomhed vil trække ansatte over kommunegrænse

Hos Dahl Engineering vender tre medarbejdere tilbage til virksomheden i næste uge. Det fortæller direktør og indehaver Claus Dahl Pedersen til Nordjyske.dk.

Direktøren vurderer, at producenten af udstyr til ambulancer og handicap-biler udfører arbejde, der er kritisk fra samfundet.

- Jeg forventer, at jeg vil tilbagekalde mine tre medarbejdere, der bor i Jammerbugt Kommune. Jeg har brug for deres arbejdskraft, og når nu regeringen ikke vil kompensere mig fuldtud for mit tab, må jeg henholde mig til, at Dahl Engineering udfører livsvigtigt arbejde. Vi leverer udstyr til ambulancer og handicapbiler, og de tre medarbejdere er essentielle for os, siger direktør og indehaver Claus Dahl Pedersen, Dahl Engineering, til Nordjyske.dk.

Tre af de 11-12 ansatte har været ramt af restriktionerne og er blevet hjemme i denne uge. Claus Dahl er ikke tilfreds med, at regeringen ikke var indstillet på yde virksomheder, der rammes af henstillingen om ikke at krydse nordjyske kommunegrænser, med 100 procent.

Regeringen vil kompensere 90 procent af lønnen for timelønnede og 75 procent for funktionærer, som tvinges til ikke at møde på arbejdspladsen. Den ordning er sendt til godkendelse i EU, skriver Nordjyske.dk.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078