23948sdkhjf

Blaaholms konkursauktion er ramt af restriktioner

De mange restriktioner samt nedlukningen af de nordjyske kommuner får betydning for konkursauktion over det tidligere Blaaholm A/S i Esbjerg. Det skriver Dansk Maskinbørs i en pressemeddelelse.

Netauktionen over de mange maskiner og svejseværk bliver nemlig med et noget anderledes eftersyn. 

- Normalt foregår størstedelen af vores auktioner i det fri, og vi har tidligere været vant til at medbringe sprit og handsker til vores eftersyn. Denne gang er der så mange numre, hvoraf størstedelen befinder sig indenfor, at vi også bliver nødt til at udvide med både mundbind og restriktioner på antal samtidige mennesker i hver hal, udtaler direktør Carsten Hougaard, der selv er ramt af karantænen i Nordjylland.

Årets største auktion

Auktionen, der slutter 16. og 17. november, bliver set på antal numre, årets største auktion ved Dansk Maskinbørs indenfor både maskiner, udstyr og forbrugsartikler.

- En rigtig stor del af vores kunder og bydere kommer fra de syv nedlukkede kommuner, og når vi bortauktionerer maskiner, der koster rigtig mange penge, er det vigtigt at kunderne selv har set og rørt ved maskinerne, udtaler maskinhandler Tommy Jessing.

- Ved denne auktion vil vi prøve noget helt nyt. Hvis man bor i en af de syv kommuner og gerne vil se nærmere på maskinerne hos det tidligere Blaaholm, kan man ringe og derefter få maskinen fremvist via Facetime eller Skype.

Store dele af det tidl. Blaaholm er dog solgt fra og fortsætter andre steder end på adressen i Esbjerg. Blandt andet har Eltronic Group købt Blaaholm Hard Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094