23948sdkhjf

Nyt om navne: DI skal have ny medlemsdirektør

Lars Frelle-Petersen fratræder sin stilling som medlemsdirektør hos Dansk Industri ved årets udgang. Han har fået nyt job per 1. januar 2021 som departementschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

- Jeg vil ønske Lars Frelle-Petersen stort tillykke med jobbet. Lars har været med til at skabe et fantastisk stærkt afsæt for DI som den helt centrale erhvervsorganisation på det digitale område, og han har som medlemsdirektør været med til at styrke og udvikle den tætte relation og service til DI’s 18.000 virksomheder, siger administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen, DI.

Lars Frelle-Petersen hæfter sig ved de store aftryk, som DI og DI’s medlemsvirksomheder sætter på samfundet.

- Det har været et kæmpe privilegium at være en del af DI og senest den helt ekstraordinære indsats, som DI og vores medlemsvirksomheder har ydet for at få Danmark igennem en historisk krise. Det har på alle fronter vist, at danske virksomheder spiller en afgørende rolle i løsningen på samfundets udfordringer, hvad enten det er håndteringen af coronakrisen eller at gribe mulighederne i digitaliseringen. Jeg har lært utroligt meget af at være så tæt på virksomhederne og sat stor pris på at være en del af holdet med de mange virkeligt dygtige mennesker i DI, siger Lars Frelle-Petersen.

DI er i gang med at finde en ny medlemsdirektør, der med afsæt i en betydelig erfaring som erhvervsleder og interesse for samfundsforhold kan fastholde og udvikle værdiskabelsen for medlemmerne i Danmarks stærkeste erhvervsorganisation.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125