23948sdkhjf

To svejse-specialister indgår tæt samarbejde

Randers-virksomheden Weldadvice og Vojens-virksomheden Mose Technology har indgået et tæt samarbejde, der på sigt skal udmunde i en egentlig fusion af de to virksomheder.

- Weldadvice og Mose Technology er to virksomheder, der komplementerer hinanden utroligt godt på mange forskellige punkter. Blandt andet fordi Weldadvice tilbyder rådgivning og certificering inden for svejsning og inspektion, hvorimod Mose Technology tilbyder inspektion inden for NDT. Dermed kan man sige, at vi leverer ydelser, der hænger sammen, fortæller John Stecher Christensen, direktør hos Weldadvice.

Dermed kan de to virksomhederne tilbyde kunderne en samlet pakke af ydelser inden for svejserådgiving og NDT-inspektion.

- Den primære tanke med at gå sammen er, at vi kan tilbyde kunderne hele pakken,

Han understreger dog også, at de to virksomheder har en del lighedstræk, der gør det naturligt at indgå et tæt samarbejde.

- Det er også på grund af, at vi er to virksomheder, der komplementerer hinanden utroligt godt på det etiske og i forhold til den måde, vi begge to driver forretning på. Både Mose Technology og Weldadvice er nogen, der i mange år har haft en ide om, at vi ikke bare skal levere en ydelse til kunden, men tage dem i hånden i forhold til rådgivning på det pågældende projekt, så vi finder ud af, hvad de rent faktisk har brug for til det projekt, forklarer John Stecher Christensen.

- Målet er at skabe bedre løsninger for kunden, tilføjer han.

Selve fusionen er der dog ikke sat nogen dato på endnu.

- På nuværende tidspunkt er vi startet stille og roligt op. Der er en del praktiske ting, der skal gøres, når man snakker fusion. Både Weldadvice og Mose Technology har utroligt travlt med hensyn til arbejde, så derfor har vi valgt at sige, at det er noget, vi gør løbende i stedet fra en bestemt dag. Men begge vores hjemmesider skilter allerede nu med, at vi har et tæt samarbejde, der skal ende ud i en fusion, slutter John Stecher Christensen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125