23948sdkhjf

Hytek vinder storordre på havnen i Frederikshavn

Den ene af personlandgangene ved færgelejet på Frederikshavn Havn ombygges pga. DFDS aktiviteter i Frederikshavn Havn Det drejer sig om færgeleje 4, som DFDS i har brugt siden sommer efter de påbegyndte deres aktiviteter i Frederikshavn Havn

Et tæt samarbejde med en række lokale virksomheder har sikret Hytek ordren.

- Jeg glæder mig over, at vi har vundet denne entreprisekontrakt i tæt samarbejde med et stort lokalt forankret netværk, og ser frem til at gennemføre dette projekt i et godt samarbejde med Frederikshavn Havn, siger Tom Samson, der er driftsdirektør hos Hytek.

Med i konsortiet har Hytek otte andre, hovedsageligt lokale, virksomheder, og Tom Samson understreger, at det netop er det lokale samarbejde, der gør, at man kan løfte en opgave som denne.

Fakta

Bygherren: Frederikshavn Havn

Konsortiet bag ombygning/opførelse af personlandgang på Frederikshavn Havns færgeleje 4 - Hytek: Hydraulik og styring demontage/montage samt
- Nicon Industries: Stålarbejde
- William Andersen & Søn: Murerarbejde, nedtagning og pilotering
- Norisol: Beklædning og gulvbelægning
- Emil Sørensen Eftf.: Elstyring og elarbejde
- NH Løft: Kranarbejde
- DOF Frederikshavn: Malearbejde
- Maskinsikkerhed ApS:
CE-mærkning
- 2M Ståldesign: design og konstruktion

- Det, vi står for, er styring og at levere hænder til installation og montage på færgeleje 4. Der skal både ske en ombygning af noget bestående og bygning af noget nyt, lyder det fra Tom Samson.

Entreprisen omfatter både den tunnel, som passagererne går igennem til og fra færgen, men også den gangbro, som skal skydes ud til selv færgen ved landgang

- Den gangbro, der går ud til skibet, kan i dag løftes og skydes ud. Den bliver også lavet om, så den kan køre i længderetningen, op og ned samt ind og ud. Og det er en ombygning, vi står for her direkte hos Hytek, forklarer Tom Samson.

Hele landgangen skal være færdig den 23. december, og arbejdet skal vel at mærke ske, mens DFDS bruger færgelejet til to daglige afgange.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125