23948sdkhjf

Nyt om navne: Semco Maritime styrker ledelsen

Thomas Nagbøl Mejlgård, 44 år, tiltræder i dag som senior vice president med ansvar for at udvikle og eksekvere på Semco Maritimes HR-strategi.

Han bliver medlem af koncernens senior management team med direkte reference til administrerende direktør Steen Brødbæk.

Med afsæt i stillinger som group senior director & head of HR commercial & HQ i Salling Group, head of P&C business partnering, Colorado (Nordamerika) i Vestas, senior HR business partner i Lego-koncernen og HR Project manager i Arla Foods har Thomas Nagbøl Mejlgård omfattende erfaring med projektledelse og udvikling af ledere, medarbejdere og organisationer i internationale virksomheder.

- Semco Maritime har høje ambitioner og en strategisk målsætning om at være ”Best Workplace” for ledere og medarbejdere, og jeg ser frem til at bidrage til den videre udvikling i samarbejde med gode kollegaer i ledelsen og i alle dele af forretningen, siger Thomas Nagbøl Mejlgård.

Thomas Nagbøl Mejlgård har en uddannelsesmæssig baggrund som MSc i strategi, organisation & ledelse og B.Sc. i business administration, ligesom han er certificeret i en række avancerede ledelsesdiscipliner og -værktøjer.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093