23948sdkhjf

Robot-veteran træder ind i ROEQ’s bestyrelse

Medstifter af Universal Robots, Esben Østergaard, er trådt ind i bestyrelsen for Vissenbjerg-virksomheden ROEQ, som automatiserer intern logistik.

Har skal han bidrage med sine erfaringer med skalering af en startup, ligesom hans netværk og indsigt i den globale robotindustri og inden for robotforskning repræsenterer stor værdi for ROEQ.

- Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at en stor kapacitet som Esben Østergaard kommer til at trykprøve mange af vores løsninger og de veje, vi kommer til at gå. Universal Robots er gået hele vejen fra at være lille iværksætter til at blive en stor industrivirksomhed.  Den rejse, han har været på, har kastet en masse erfaring af sig, som kan hjælpe os med at holde fokus og få taget de vigtige og rigtige strategiske beslutninger i tide på vores vækstrejse, siger Michael Ejstrup Hansen, CEO i ROEQ.

Udnævnelsen af Esben Østergaard som bestyrelsesmedlem hos ROEQ kommer to måneder efter, at robotvirksomheden med mere end 80 partnere i over 40 lande tiltrak en solid millioninvestering fra en ny medejer, den danske fond VækstPartner Kapital.

For Esben Østergaard, der i dag som investor og rådgiver driver ReInvest Robotics, er det meget meningsfyldt at bidrage til at accelerere udbredelsen af mobile robotter globalt på et marked for intern logistik under voldsom forandring. Hans mål er således at investere i robotter, der gør noget godt for verden.

- Jeg vil meget gerne hjælpe ROEQ og deres team af gode folk videre ud på deres vækstrejse. Jeg lærte en masse i Universal Robots om, hvordan tingene skal gøres kommercielt, organisatorisk og teknisk, siger Esben Østergaard.

Udover ROEQ har Esben Østergaard siden 2013 haft bestyrelsesposter i FarmDroid, Odense Robotics, Manufacturing Academy of Denmark, EffiMat Storage Technology, Maersk Mc-Kinney Moller Institute, Blue Atlas Robotics, Lorenz Technology og Mobile Industrial Robots.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Læs mere om: ROEQ
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109