23948sdkhjf

Nyt om navne: Bladt Industries får ny salgschef

Det er en yderst erfaren offshore-profil, der fremover skal lede Aalborg-baserede Bladt Industries’ salgsafdeling – nemlig den 49-årige Bo Mørup, der blandt andet har været COO, Vestas Offshore, head of global service og senere CEO, Division Europe hos Nordex Group i Hamborg.

Bo Mørup får det globale ansvar for salg og forretningsudvikling samt marketing.

- Det er vores forventning, at Bo Mørup via sin brancheerfaring og sine lederevner i høj grad kommer til at bidrage til Bladts fortsatte vækstrejse, siger CEO i Bladt Industries, Anders Søe-Jensen.

Som leverandør af kritiske komponenter til de store offshore wind projekter er målet, at Bladt i stigende grad supporterer kundernes udvikling. På den måde er det er ambitionen at udvikle Bladt Industries’ værdikæde i markedet og dermed fremtidssikre Bladt som en af verdens mest kompetente leverandører af komponenter til vindindustrien.

Bo Mørup er startet den 26. oktober og får titlen chief commercial officer, CCO. Han indtræder samtidig i Bladts ledergruppe.

I forbindelse med Bo Mørups ansættelse i Bladt ændres den nuværende CCO i Bladt, Anne Kaptains, titel til chief legal & HR officer. Hendes ansvarsområder i direktionen vil fortsat være Legal, HR, Communications og Administration.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078