23948sdkhjf

Ny direktør i Sandvik Coromant

Sandvik Coromant har udnævnt Helen Blomqvist som ny direktør i stedet for Nadine Crauwels.

Som direktør bliver Helen Blomqvist ansvarlig for at styrke Sandvik Coromants position inden for produktionsværktøjer og maskinbearbejdningsløsninger. Hun rapporterer til den nyudnævnte direktør for Sandvik Machining Solutions, Nadine Crauwels, og bliver en del af Sandvik Machining Solutions-ledelsesteamet. Hun starter i sin nye stilling den 1. december 2020.

Helen Blomqvist har en solid baggrund hos Sandvik Coromant og blev en del af virksomheden i 2003 som forskningsingeniør. I sine 17 år i virksomheden har hun haft forskellige lederstillinger inden for produktstyring og F&U samt salg – efter at have været direktør for salgsområdet Nordeuropa. Hun har to patenter, og i 2018 blev hun kåret til årets leder i Sandvik Coromant.

Helen Blomqvist er svensk statsborger og har en ph.d. i strukturkemi fra Stockholms universitet. 

- Jeg er glad for og beæret over at få muligheden for at lede Sandvik Coromant – en virksomhed med en fantastisk position for produkter og løsninger, der tilfører værdi til vores kunder. Jeg ser frem til at samarbejde med Sandvik Coromants ledelsesteam, medarbejdere og partnere om fortsat at udvikle vores udbud, vores innovationskraft og implementere vores strategi for at drive branchen fremad og forme fremstillingsindustriens fremtid. Mit fokus vil være på at styrke vores rolle som markedsførende, fortæller Helen Blomqvist.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094