23948sdkhjf

Bila samarbejder med Rival om kompliceret storformat CNC-bearbejdning

Project manager Kjeld Rønning Nielsen fra Bila har kendt Rival gennem en lang årrække, og tog fat i den østjyske virksomhed, da Bila skulle bruge en underleverandør til fremstilling af essentielle komponenter til en stor CNC-maskine til en kunde i vindmølleindustrien.

Projektet startede op i foråret 2020, hvor Kjeld Rønning Nielsen og en kollega besøgte projektleder Torben Pedersen og værkfører Glenn Scharling på Rival.

- Vi havde fra starten en rigtig god dialog og sparring om, hvordan produktionen af de tonstunge emner skulle gribes an, så tolerancer og kvalitetsmål blev overholdt til punkt og prikke, fortæller Torben Pedersen.

- Vi synes, det er nogle rigtigt fede og spændende emner at arbejde med og en virkelig god udviklingsproces, vi har med kunden. Projektet kører fortsat, men nu i en ny fase, fortsætter han.

Fået det samarbejde, vi søgte

I dette projekt udfører Rival meget kompliceret storformat CNC-bearbejdning af tonstunge komponenter.

- Vi søgte netop en leverandør, hvor vi kunne komme i direkte dialog med erfarne industriteknikere, som ved, hvad de taler om, siger Kjeld Rønning Nielsen.

- Vi har i samarbejdet skabt den nødvendige funktionalitet i løsningen, så emnerne lever op til den kvalitet og de tolerancer, som er altafgørende for vores kunde.

Udvikling af driftssikre maskiner

For Bila er det alfa og omega at udvikle driftssikre maskiner, da nedbrud har store konsekvenser for deres kunder.

- Det kræver knowhow i samarbejdet og leverandører, som kan deres kram, siger Kjeld Rønning Nielsen.

- Vi gik derfor efter et tæt samarbejde med Rival for at sikre funktionalitet og kvalitet. Det har Rival på bedste vis levet op til, og vi er meget tilfredse med resultatet af vores fælles indsats.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096