23948sdkhjf

Ny CEO hos Green Hydrogen Systems

Fra 1. november bliver det Sebastian Koks Andreassen, der står i spidsen for Green Hydrogen Systems. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen af Sebastian Koks Andreassen sker som led i et planlagt skifte i ledelsen i Green Hydrogen Systems, hvor nuværende CEO Niels-Arne Baden fremover vil varetage rollen som direktør med ansvar for strategi og public affairs. 

Næste skridt
Green Hydrogen Systems nye CEO er hentet fra en stilling som CEO for Ineos' skandinaviske upstream-forretning. Tidligere har han haft en række stillinger inden for økonomi og forretningsudvikling i daværende Dong Energy.

- Det er med stor glæde, vi kan byde Sebastian Koks Andreassen velkommen som CEO for Green Hydrogen Systems. Sebastian medbringer enestående kompetencer, drive og et lederskab, der vil være afgørende for næste fase af vores ambitiøse vækstplan, siger Thyge Boserup, der er bestyrelsesformand for Green Hydrogen Systems.

- Niels-Arne Baden og hans team har med succes transformeret GHS fra at være en lille R&D-forretning til at blive en kommerciel vækstvirksomhed, der råder over en unik teknologisk platform inden for trykbaseret, alkalisk elektrolyse. Sebastian Koks Andreassens opgave bliver at udfolde virksomhedens fulde potentiale på det voksende globale marked for grøn brint over de kommende år, siger Thyge Boserup.

Ideelt for succes
Green Hydrogen Systems står i en gunstig markedsposition, mener den nye CEO.

- Jeg er glad og begejstret for at blive en del af Green Hydrogen Systems og det dygtige ledelsesteam. Det sker på et tidspunkt, hvor både samfund og industri efterspørger bæredygtige løsninger, der kan imødekomme fremtidens energibehov. Jeg er overbevist om, at GHS’ banebrydende teknologi og vores fremsynede investorer udgør en ideel kombination, når vi skal skabe succes, siger Sebastian Koks Andreassen, der også kommer til at opleve opbakning og godt samarbejde fra den afgående CEO Niels-Arne Baden, der som beskrevet vil fokusere på strategi og public affairs i fremtiden.

- Det har været en stor fornøjelse for mig at lede GHS gennem en udfordrende periode med stor vækst, hvor entrepreneurship, vedholdenhed og en stærk tro på vores brintteknologi har været altafgørende faktorer. Set i lyset af hvor vi står i dag, og de udfordringer, der ligger foran os, er tidspunktet nu kommet, hvor jeg kan indtage en mere fokuseret position i virksomheden og give plads til Sebastian, som jeg ser meget frem til at samarbejde med, siger Niels-Arne Baden.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172