23948sdkhjf

Skiold fusionerer fire selskaber

Fire selvstændige produktionsselskaber samles under navnet Skiold A/S med ambitioner om at blive førende på det internationale marked.
Skiold, der producerer maskiner og anlæg til produktion af foder samt udstyr til indretning af svinestalde, vil nu øge sin konkurrencestyrke ganske markant internationalt.

Fire selvstændige produktionsselskaber med samme danske ejere er fra 1. januar blevet knyttet meget tættere sammen under Skiold A/S, der har hovedsæde i Sæby.

Samtidig intensiveres arbejdet med at finde synergier og nye samarbejdsmuligheder mellem selskaberne i gruppen samt arbejdet med at udvikle nye forretningsområder.

- Vi udvider nu med teknik til håndtering af korn som nyt primært fokusområde i gruppen som supplement til de tekniske løsninger til foderproduktion og svineproduktion. Samtidig sætter vi fokus på, hvordan vi bedst kan leve op til meget forskellige behov og krav fra kunder i forskellige verdensdele. Vi har den vision, at vi skal være international partner for teknologi og løsninger til kornbehandling, foderproduktion og svineproduktion, siger administrerende direktør Samuel Waldorph, Skiold A/S.

Fokus på synergier
Han går nu forrest i arbejdet med at nå en række nye mål for udvikling og vækst, der skal sikre, at Skiold også bliver den foretrukne partner for landmænd og industrier, internationalt, når de skal investere i nye, driftsklare og driftssikre produktionsanlæg.

- Vore fire selskaber, der nu bliver knyttet tæt sammen i gruppen, er hver især kendte for unik teknologi til landmænd og industri. Vi har i høj grad kompetencen til at være den stærke leverandører af kornanlæg, foderfabrikker og svinestalde til industrier og landmænd rundt omkring i verden. Men der er ingen tvivl om, at øget samarbejde og større fokus på synergier på tværs af virksomhederne i Skiold Group samt fælles salg og markedsføring vil gøre os langt stærkere til gavn for vore kunder, medarbejdere og ejere, tilføjer Samuel Waldorph.

Produktion i Danmark og Frankrig
De fire selskaber, der bliver knyttet tættere sammen, er Skiold A/S og Damas A/S samt de to franske selskaber Acemo SAS og Fao SAS. De to franske selskaber har hidtil udgjort Skiold France.

• Skiold A/S producerer maskiner, udstyr og anlæg til kornhåndtering, foderproduktion og svineproduktion.
• Damas A/S producerer maskiner og anlæg til behandling af korn og såsæd samt udstyr til transport og opbevaring af korn.
• Acemo SAS producerer maskiner og udstyr til foderproduktion og svineproduktion.
• Fao SAS producerer maskiner og udstyr til behandling, transport og opbevaring af korn og til produktion, transport og opbevaring af foder.

Skiold A/S har hovedsæde og produktion i Sæby, Danmark, samt afdelinger i Ikast og Herlufmagle i Danmark. Selskabet har desuden datterselskaber i Sverige, Polen, Rusland og Australien.

Damas A/S har hidtil været ejet af Thoraso, der ejes af Henrik Hougaard, som ejer 90 % af Skiold Group.

Skiold Group omsætter for 75 mio. euro og har 500 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14