23948sdkhjf

Innovationspris til Skiold Landmeco

Innovationsprisen er en årlig tilbagevendende prisoverrækkelse til en kunde hos Patent Nord Powered by Zacco, der har haft særligt fokus på innovation og produktbeskyttelse.

I år får Skiold Landmeco prisen ud fra en overordnet vurdering af deres arbejde med innovation og produktbeskyttelse ved hjælp af patentering. Desuden har Skiold Landmeco skabt produkter, der både er gode for dyrene, og attraktive for deres kunder.

Med hjemsted i Ølgod designer og producerer Skiold Landmeco sine produkter. Virksomheden har i mere end 40 år produceret udstyr til produktion af blandt andet slagtekyllinger, æglæggere og til opdræt. Eksempler på disse produkter er skålefodringssystemer og etagesystemer til opdræt.

Hos Skiold Landmeco har man et tæt samarbejde med kunderne, og man har kontinuerligt et fokus på at skabe bedre løsninger. Netop fokus på kontinuerlig produktudvikling har bidraget til, at Landmeco har flere patentanmeldte produkter.

Skiold Landmeco får overrakt prisen på torsdag.

Innovationsprisen er indstiftet af Patent Nord i 2011, og bliver uddelt en gang årligt til en virksomhed eller en person, som i et bemærkelsesværdigt omfang har udviklet nye innovative produkter og effektivt patentbeskyttet de nye produkter til glæde for hele det danske samfund.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094