23948sdkhjf

Jagt på reducerede værktøjsudgifter gav pote

AVN Teknik har gennem længere tid arbejdet på at få indkørt Walters sortiment af hårdmetal værktøjer til fræsning, drejning og boring, hos firmaet JS Proputec i Hjørring.

Det oplyser de to virksomheder i en pressemeddelelse.

JS Proputec designer og fremstiller en bred vifte af patenterede og specialiserede produkter, som dækker lamelpumper, kværne, rørrensningssystemer og fødebeholdere til en lang række industrier i hele verden. Produkter og løsninger sælges primært via forhandlere.

Det var en specifik opgave, som satte det hele i gang.

I forbindelse med en specialordre stod JS Proputec for at skulle dreje en rotor til en pumpe, derfor kontaktede produktionschef Peter Bo Kristensen, AVN Tekniks tekniske konsulent Jacob Mikkelsen.

Jacob Mikkelsen kendte firmaets processer og produktion fra tidligere og anbefalede Walters spåntagende værktøjer til bestykningen af JS Proputec nye Doosan drejebænk.

- Der blev, til opgaven, blandt andet designet specielle hårdmetal bor for at kunne minimere antallet af standard HM bor, hvilket har reduceret JS Proputecs værktøjsomkostninger, samtidig er der blevet anvendt de velkendte WPP kvaliteter i Walters drejeplatter, siger Jacob Mikkelsen.

JS Proputecs produktionschef Peter Bo Kristensen er også tilfreds med resultatet.

- Den allerførste rotor har set dagens lys. Vi er ivrige efter at starte processen med endnu flere rotorer, som muliggør hurtigere levering til vores kunder over hele verden, afslutter Peter Bo Kristensen. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094