23948sdkhjf

Store ambitioner: Opkøb skal give egne produkter i produktionshallen

- Beritech Manufacturing er ikke bare det tidligere DLT, men en platform for at komme til næste step.

Sådan siger administrerende direktør Bent Larsen, Beritech Manufacturing, om den nye start, som den aalborgensiske underleverandør netop er gået i gang med. 

Han har sammen med CFO Claus Bilde overtaget ejerskabet af virksomheden, og ambitionerne er store. For i forretningsstrategien er der også et ønske om at få egne produkter og ydelser ind i koncernen, hvilket skal ske ved opkøb.

Ikke kun komponentproduktion

Her skal Beritech Manufacturing være produktionskernen i selskabsstrukturen. Selskaberne kan for eksempel være ingeniørvirksomheder eller egne produkter inden for eksempelvis stålbranchen, landbrugssektoren eller fødevarebranchen. 

- Vi har store ambitioner, og vi havde ikke købt os ind i DLT, hvis maskinfabrikken skulle være stand-alone. Vi mener, at vi har viden og et netværk, som vi kan tilbyde, siger Bent Larsen.

- Brancherne betyder ikke så meget, så længe der er stål i, tilføjer Claus Bilde.

Løfte virksomheder

I opkøbsprocessen er duoen både interesseret i del- og helejerskab. Man er allerede ret langt i planerne, og det første opkøb kan være i hus inden nytår.

- Vi kigger på mindre virksomheder, og det kan for eksempel være nystartede virksomheder, der har nået et vækstloft, og hvor vi har nogle kompetencer, som vi supplere med, siger Claus Bilde.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078