23948sdkhjf

Meinertz i ny, international alliance

Kun få uger efter at radiatorproducenten indgik et samarbejde med en schweizisk virksomhed, har man nu indledt et tyrkisk samarbejde.
Det er den tyrkiske radiatorproducent Eleks Dis Ticaret, der nu er blevet partner med Meinertz. Målet for Meinertz er at skabe et skandinavisk kraftcenter for radiatorer.

- Meinertz har i mange år arbejdet i en niche, hvor vi har specialiseret os i et tæt samarbejde med arkitekter og ingeniører omkring kundetilpassede og designede løsninger. Det vil vi blive ved med, men i et marked, hvor konkurrencen bliver stadig hårdere, har det været vigtigt for os at bevæge os fra udelukkende at agere i nichen til at blive totalleverandør af opvarmningsløsninger, udtaler Meinertz’ administrerende direktør, Søren Clausen, til Licitationen.

Vil være totalleverandør
Den tyrkiske virksomhed har et højteknologisk produktionsanlæg og er blandt Europas hurtigst voksende radiatorproducenter.

Aftalen kommer kun få uger efter, at Meinertz indgik en samarbejdsaftale med schweiziske Zehnder AG, der har specialiseret sig i designradiatorer.

Dermed ser Søren Clausen de tre som totalleverandører af opvarmningsløsninger også til store byggerier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078