23948sdkhjf

Østjysk underleverandør udvider fabrikken

Pladsen er endnu engang blevet for trang hos Randers Maskinfabrik.

Derfor er man lige nu i gang med at udvide med 700 nye kvadratmeter ved den ene af virksomhedens produktionshaller.

- Vi skal flytte vores laser ud, og så skal vi samle vores pladelager, som vi har på tre adresser nu. Og så får vi lidt bedre kontorforhold også, fortæller medejer Bo S. Nielsen.

Forsinket af corona

Byggeriet, der efter planen står færdigt til jul, skulle egentlig have været i gang tidligere.

- Vi skulle egentlig have været i gang med at bygge i marts, men så kom det corona-værk, og vi kunne lige nå at stoppe det. Så lavede vi en aftale med entreprenøren om, at vi ville se tiden an til efter sommerferien, hvordan det gik, lyder det fra Bo S. Nielsen.

Han kan heldigvis konstatere, at tingene så lyse ud efter sommerferien, og derfor blev spaden sat i jorden. De største gener, Randers Maskinfabrik har haft ved coronaen, har nemlig være administrative folk, der har arbejdet hjemme.

- Vi har haft nogle kunder, som ikke har haft noget at lave, men så er der bare kommet nogle andre til, konstaterer Bo S. Nielsen.

Drømmer om ny laserskærer

Han og de to medejere af virksomheden, Mads og Ove Nielsen, gør sig da også så småt tanker om nye investeringer.

- Vi vil gerne have en laser mere. Selv om vi har haft et rigtig godt forår, og det også ser udmærket ud her i efteråret, så tror jeg dog lige vi slår koldt vand i blodet, siger Bo S. Nielsen, der dog har gjort plads til den ekstra laserskærer i den nye tilbygning.

Når byggeriet er færdigt, får Randers Maskinfabrik rådighed over cirka 4.300 kvadratmeter.

Så sent som i 2015 udvidede man til en naboejendom, så man i dag har produktion på Nyholmsvej 7, 9 og 11 i det nordøstlige Randers.

Ved den lejlighed blev virksomhedens spåntagende maskinværksted flyttet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079