23948sdkhjf

Altanproducent vil øge omsætningen med 50 millioner

Altan.dk giver nu salget af elevatorer og altaner til ejendomsselskaber og private udlejere en spand kul.

Læs også: Elevatorer skal løfte væksten i altanfirma

Firmaet har traditionelt haft sit kernemarked i segmentet for andels- og ejerboligforeninger.

De seneste år har Altan.dk således installeret mere end 120 elevatorer og årligt leveret 2.500-3.000 altaner. 

Søren Faebo bliver hovedansvarlig for det nye område og relationsopbygningen i forhold til ejendomsbesidderne og deres rådgivere. 

– Vi har løsningerne og processerne – både på designet, de byggetekniske ophængningsmetoder og den professionelle og serviceorienterede gennemførelse af projekterne. Der er et stort marked at tage fat i, og interessen for at udvikle og udnytte potentialerne i de eksisterende etageejendomme er stor, siger Søren Faebo i en pressemeddelelse. 

Læs også: Altanproducent udvider ejerkredsen

20 medarbejdere og 50 millioner 

Altan.dk forventer betydelig vækst i omsætningen på dette nye markedssegment – både i København og i byerne på Sjælland og øerne; men også i de større byer vest for Storebælt. I Vestdanmark er der nemlig relativt flere udlejningsejendomme end i Hovedstadsområdet, som er meget præget af ejer- og andelsboligforeninger.

– I vores 2025-strategiperiode forventer vi, at det nye udlejningssegment konkret kan tilføre arbejdspladser til 15-20 ekstra medarbejdere og en direkte omsætningsvækst på 30-50 mio. kr., siger Søren Faebo.

På sigt er firmaet også klar på at udvide konceptet ud over landets grænser – i første omgang til Sverige, hvor Altan.dk er i fuld gang med mobiliseringen af sin organisation, kontor, showroom med videre.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094