23948sdkhjf

Kinesere har kig på Lorc

Normalt er det vestlige vindmølleproducenter som MHI Vestas, Siemens Gamesa og GE, der er i kundekartoteket hos Lorc, men for et par måneder sig fik man en henvendelse fra en kinesisk producent, og det førte til en lang dialog. Det skriver Fyens.dk.

Læs også: Forsinket rejsegilde på LORC

- Vi gik meget i detaljer og kiggede på, hvad der var ledigt. Kineserne ville allerhelst have adgang til vores nyeste facilitet, men den var udlejet, og vores næststørste teststand er booket frem til 2022. Vi kunne tilbyde vores tredje facilitet i en periode, men den var ikke kraftig nok til deres møller. Derfor blev det ikke til noget, men den eneste grund til, at vi ikke skrev en kontrakt var, at vi ikke havde ledig kapacitet, siger direktør Torben Lorentzen til Fyens.dk.

Lorcs største testbænk, der kan håndtere naceller op til 25 MW, bliver sat i drift om et halvt års tid, og her har MHI Vestas lejet sig ind.

Torben Lorentzen understreger, at Lorcs faciliteter er åbne for alle, der ønsker at leje sig ind, og det gælder altså også kinesiske producenter.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/kineserne-har-ringet-st%C3%A5r-p%C3%A5-spring-for-at-leje-sig-ind-i-verdens-st%C3%B8rste-testcenter-for-havvindm%C3%B8ller-p%C3%A5-lind%C3%B8

Læs mere om: LORC
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109