23948sdkhjf

Give Steel-direktør vil ikke høre ordet ”krise”

Da Danmark lukkede ned i foråret, besluttede administrerende direktør hos Give Steel, Torben Larsen, at bekymringerne ikke skulle lukkes ind i virksomheden. Derfor forbød han hurtigt brugen af ordet ”krise”. Det skriver Finans.dk.

- Når man begynder at arbejde med et begreb som krise, bliver tingene sværere. Uanset, om vores medarbejdere vil det eller ej, er jeg sikker på, at når man begynder at italesætte krise, så er der nogle mekanismer, der går i gang. Så er der ligesom en årsag til, at ting er sværere, man får noget at hænge tingene op på, siger Torben Larsen til Finans.dk.

Han hørte også medarbejdere, der var bekymret for, om Give Steel overhovedet ville overleve, eller som talte om kollektiv lønnedgang, en bekymring Torben Larsen hurtigt kunne mane i jorden.

Det er ikke fordi, Give Steel ikke kan mærke det sidste halve års turbulens. Lavere salgspriser betyder, at Torben Larsen forventer, at stålvirksomheden kommer ud af 2020 med en omsætning som budgetteret, men en indtjening der ligger under.

Originalartikel: https://finans.dk/erhverv/ECE12475620/staaldirektoer-naegter-at-lukke-coronanedturen-ind-vi-naevner-ikke-ordet-krise/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094