23948sdkhjf

Din sparringspartner til de rette tætningsdesigns

Udvikling, design og optimering af tætninger. Gunnar Haagensen er et teknisk hus, som tilbyder mange industrier know-how og produkter indenfor tætningsdesigns og -systemer. Igennem gensidigt teamwork er vores ingeniører i stand til at finde den rigtige løsning til jeres applikation og bistår med on-site support, klar til at rådgive og løse jeres problemstillinger.

Få rådgivning af en ingeniør i udviklingsfasen

I vores Support og Development afdeling har vi allerede i udviklingsfasen mulighed for at assistere med vores mangeårige erfaringer i både design og tætningskonstruktion.

Vi kommer med vores input omkring design og materialevalg og prøver derved at tage højde for de tætningsrelaterede forhold som kan have betydning for produktets performance og øvrige konstruktionselementer.

Allerede i design fasen kan du præsentere din grundkonstruktion til os, hvor vi hurtigt kan tage en dialog om de mest betydende faktorer for produktet.

Det er en fordel, at vi kan nå at byde ind tidligt med rådgivning, sådan at vores tilbagemelding kan give dig stof til eftertanke, eller alt andet lige få en sekundær vurdering af de opsatte rammer. Mange tætninger har særlige krav som de skal efterleve hvilket vi kan gå igennem sammen. F.eks. er monteringen af tætningen et kritisk punkt som vi også rådgiver i inden produktion igangsættes. I så fald et monteringsværktøj er nødvendigt, så tegner og producerer vi også sådan nogle i dag.

Hos Gunnar Haagensen kan vi hurtigt, i samarbejde med jer, finde den bedst egnede løsning og få jeres kundespecifikke tætninger produceret og leveret hurtigst muligt.

Fokus på dit produkt

Hos Gunnar Haagensen sidder der i dag fire ingeniører klar til at rådgive dig om netop dette. Her er ingen opgaver for store eller for små. Der kan her laves kundespecifikke løsninger selv for mindre bestillinger.

A/S Gunnar Haagensen – En sikker samarbejdspartner.

Kontakt eller læs mere om vores løsninger her: https://www.haagensenseals.com/

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111