23948sdkhjf

NorSea opruster i Esbjerg

Stigende aktivitetsniveau har gjort pladsen trang for NorSeas stål- og malerafdeling i Esbjerg-bydelen Måde.

Læs også: Norsea har skåret ned i Esbjerg

Derfor flytter NorSea Steel ’N’ Paint den 1. november ind i 10.000 kvadratmeter nye produktionsfaciliteter på Falkevej, hvor det er muligt at optimere produktionen og tage flere opgaver ind:

- Vi har haft held med at øge aktiviteterne på tværs af flere forretningsområder, og det har gjort det svært at indrette det optimale produktionsflow i Måde. Det ændrer vi på nu, siger Anders Aalund Olsen, head of Steel & Paint, i en pressemeddelelse:

- På Falkevej får vi adgang til 10.000 fleksible kvadratmeter, så vi kan indrette lige de produktionsfaciliteter, der er behov for. Vi forventer fortsat ekspansion indenfor struktur, piping/spools, container-vedligehold og overfladebehandling, som alle er aktiviteter i vækst i øjeblikket, og vi får samtidig mulighed for at fastholde og udbygge vores unikke markedsposition med både stålproduktion og overfladebehandling på samme adresse, fortsætter han.

Flere nye kolleger

De nye faciliteter giver desuden nye muligheder for at udvide forretningen indenfor olie/gas, vedvarende energi, ligesom NorSea også ser den maritime industri, raffinaderier og øvrig petrokemisk industri samt byggeindustrien som oplagte markeder at afsøge.

- Vi ser meget frem til at indrette et topmoderne og lean produktionsapparat, som vil gøre det muligt at byde ind på endnu større opgaver end i dag. Vi har allerede tilknyttet en del tidligere medarbejdere fra DST Victors i NorSea – både dygtige smede og projektledere. Vi forventer, at vi fortsat vil få brug for at tilknytte yderligere medarbejdere, siger Anders Aalund Olsen.

Lokalerne på Falkevej har tidligere været drevet af DST Victor og Gardit.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094