23948sdkhjf

Nyt fra direktioner og bestyrelser - del 1

I denne udgave kan du blandt andet læse om rokader hos AH Industries og Haarslev Industries

AH Industries A/S
Morten Kristoffer Larsen er indtrådt i direktionen hos AH Industries A/S, AH Industries Holding A/S og AHI Group China ApS i stedet for Kim Kronborg Christiansen. Nicolai Kristoffer Larsen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Morten Kristoffer Larsen, der dog forbliver i bestyrelserne. Samtidigt er Adrian Roy Willetts udtrådt af bestyrelserne (kilde: CVR).

AH Industries A/S er en sydjysk underleverandør. 

Anders Høyer Transmissions (AHT) A/S
Carsten Alexander Jakobsen er indtrådt i bestyrelsen hos Anders Høyer Transmissions (AHT) A/S i stedet for Annette Friis Høyer (kilde: CVR).

Anders Høyer Transmissions (AHT) A/S er leverandør af transmissioner og kæder til industrivirksomheder i Danmark. 

AVK Smart Water A/S
Lars Bo Kristensen er udtrådt som administrerende direktør hos AVK Smart Water A/S, og samtidig er Lars Kudsk indtrådt i direktionen (kilde: CVR).

AVK Smart Water A/S er beskæftiget med integration af digitale løsninger i AVK-koncernens kerneprodukter. 

B&R Industrial Automation A/S
Luca Galluzzi er indtrådt i bestyrelsen hos B&R Industrial Automation A/S i stedet for Peter Guscher (kilde: CVR).

B&R Industrial Automation A/S er specialister i automatisering. 

Baumer A/S
Kurt Møller Jensen er indtrådt som administrerende direktør hos Baumer A/S i stedet for Ib Vagner Pedersen. Samtidig er Ib Vagner Pedersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Poul Erik Schou-Pedersen (kilde: CVR).

Baumer A/S er en del af Baumer Group, der er en international producent af sensorer og sensor-løsninger. 

A/S Bevola
Dennis Svanekær Karstensen er indtrådt som administrerende direktør hos A/S Bevola i stedet for Jørgen Frost. Samtidig er Jørgen Frost udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Axel Rotwitt Bang-Berthelsen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

A/S Bevola sælger produkter og løsninger til opbygning af lastbiler, hængere og trailere.

BHS Smeden ApS
Vagn Christian Larsen er udtrådt af direktionen hos BHS Smeden ApS (kilde: CVR).

BHS Smeden ApS er en københavnsk smedevirksomhed.

Blue Atlas Robotics ApS
Richa Hallundbæk Misri er indtrådt som bestyrelsesformand hos Blue Atlas Robotics ApS i stedet for Niklas Marschall, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Esben Hallundbæk Østergaard udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Blue Atlas Robotics ApS udvikler undervandsrobotter. 

Dansk Aluteknik A/S
Lone Kirsten Nielsen er udtrådt af bestyrelsen hos Dansk Aluteknik A/S (kilde: CVR).

Dansk Aluteknik A/S er leverandør af alufacader.

Ecodrying A/S
Claus Christian Holm er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ecodrying A/S i stedet for Erik Videbæk Nielsen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Ecodrying A/S producerer bioraffineringsanlæg.

Emerson Process Management A/S
Erik Christensen er indtrådt i direktionen hos Emerson Process Management A/S i stedet for Sverre Smemo. Lars Peter Larsson er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Patrick Camille Valere Deruytter. Samtidig er Erik Christensen og Erik Langeland indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Peter Larsson og Sverre Smemo (kilde: CVR).

Emerson Process Management A/S, med hovedkontor i Herlev, leverer et komplet program af produkter og ydelser indenfor procesautomation.

Fenagy A/S
Jacob Skaarup Nielsen og Mads Holst Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Fenagy A/S i stedet for Anne Sophie Christensen (kilde: CVR).

Fenagy A/S producerer varmepumper og køleanlæg.

Haarslev Industries A/S
Jørn Mørkeberg Nielsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Haarslev Industries A/S, Haarslev Group A/S og Haarslev Group Holding A/S i stedet for Søren Dan Johansen. Samtidig er David Hess indtrådt i bestyrelserne (kilde: CVR).

Haarslev Industries er en international virksomhed, der blandt andet producerer maskiner til produktion af kød- og benmel til dyrefoder. 

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078