23948sdkhjf

AH Industries har levet en omtumlet tilværelse

På 13 år har underleverandøren AH Industries skiftet ejere fire gange.

Senest har brødreparret Morten og Michael K. Larsen, der står bag succesfulde Euro-Steel, overtaget ejerskabet. De har købt underleverandøren af Kim Kronborg Christiansen og Adrian Roy Willets, der var majoritetsejere i 2,5 år. Første bid blev købt i 2019, og resten er netop blevet overtaget. 

AH Industries blev skabt af Arne Hougaard. I 2007 solgte han en stor del af AH Industries til den svenske kapitalfond Ratos.

I 2010 åbner kapitalfonden for pengepunge og investere i Ribe-virksomheden RM Group.  

Efter seks års ejerskab og en række store underskud blev AH Industries solgt til den tyske kapitalfond Aurelius, der overtog hele koncernen til en købspris på 240 mio. kr.

Dansk og kinesisk produktion

I februar 2018 købte Kim Kronborg Christiansen og Adrian Roy Willets hele AH Industries-koncernen. De havde en fortid hos henholdsvis Vestas Manufacturing og som salgsdirektør hos AH Industries. 

Tilbage i 2018 fortalte Kim Kronborg Christiansen, at de seneste år - i sine øjne - havde været vakuum-år, og derfor havde underleverandøren mistet struktur.

En udvikling af organisationen og medarbejderne var derfor en førsteprioritet. 

AH Industries har tre danske afdelinger i Ribe, Horsens og Vejle og en kinesisk fabrik. Den danske del af forretningen beskæftigede cirka 160 ansatte, da underleverandøren præsenterede sit 2019-regnskab.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156