23948sdkhjf

Direktør blev grebet af uforudsigelig branche

- Vi er blevet enige om at forsætte samarbejdet permanent. Jeg bliver på posten, og jeg trives særdeles godt. Det er en spændende branche – som er meget fra dag til dag.

Sådan siger administrerende direktør Niclas Adelsparre, Zinkpower om sit direktørjob, der gik fra at være kortsigtet til at være på den lange bane.

Vejen til direktørstolen er atypisk. Han var først ansat af den tidligere ejer Aksel Nørgaard til at finde en egnet køber. Processen tog et års tid, og da Aksel Nørgaard ønskede at fratræde med det samme ved salget i maj, tog køberne kontakt til Niclas Adelsparre for at ansætte ham.

Ingen baggrund i branchen

Niclas Adelsparre har tidligere været ansat for G4S og Dong Energy og kendte ikke branchen på forhånd. Men han er hurtigt blevet grebet af den uforudsigelige galvaniseringsbranche, hvor ordrepipelinen kun går dage og ikke måneder frem.

- Hvis man vil vide, hvor meget man har at lave, skal man kigge på pladsen for at se, hvor meget stål, der ligger. Man kan ikke kigge ind i et eller andet system, og det er meget specielt, siger han.

- Branchen kræver en stor disciplin, og at man kan agere hurtigt, for nogle dage er der meget at lave – andre dage er der mindre at lave. Det er kunsten i det og det, der er spændende.

Niclas Adelsparre er nu ansat som permanet administrerende direktør hos Zinkpower.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078