23948sdkhjf

Centa-agentur vender hjem til Midtjylland

Virksomheden Technoflex, der har hjemme lige syd for Silkeborg, er blevet dansk forhandler af Centa Power Transmission.

Men agenturet er langt fra nyt for den midtjyske virksomhed.

- Min far startede egentlig Centa Transmissioner i Danmark i 1990. I 2006 lavede man et management buyout, fordi faderen i Centa overdrog virksomheden til sine sønner, og de ville organisere deres distributionsnet på en anden måde, og så røg vi ud af den kæde, fortæller Søren Mortensen, der er direktør i Technoflex.

Centa Power Transmission lukkede derfor sin afdeling i Danmark og samlede i stedet det nordiske salg i Sverige.

I 2018 blev Centa Power Transmission imidlertid solgt til den amerikanske koncern Rexnord, og de har besluttet at omorganisere distributionsnettet.

- Så det vil sige, at nu vender vi lidt hjem igen til nogle produkter, vi kender noget til, konstaterer Søren Mortensen.

Centa Power Transmission producerer højfleksible og dreje-stive koblingsprodukter, som bliver anvendt inden for blandt andet marine, vindmøller, offshore og forskellige former for maskineri.

- Det passer super godt ind hos os, og det giver nogle større muligheder for os på det danske marked. Vi har altid holdt rigtig meget af Centa-produktet, fordi det er et super stærkt produkt. Plus at Rexnord har en afdeling i Belgien, som har et meget stort industrielt koblingsprogram, som gør, at vi kan åbne endnu flere døre i Danmark og dække endnu flere behov, forklarer Søren Mortensen.

Han har derfor også store forventninger til agenturet.

- Vi har ekstremt store forventninger til det, idet vi jo har et stort kendskab til markedet og et stort kendskab til kunderne. Vi har været lidt væk fra nogen af kunderne, som vi nu får muligheden for at komme tilbage til igen, siger Søren Mortensen, og fortsætter:

- Nu kommer vi ind i maskinrummet igen og får lov at bygge det op på ny og under nye vinger, og det ser vi på med stor spænding. Vores helt klare målsætning er, at vi minimum skal være et par stykker mere i virksomheden rent administrativt og salgsmæssigt. Og så har vi et værksted med egenproduktion, og det forventer vi sådan set også vil blive løftet. Så vi forventer helt klar en væsentlig forøgelse af vores aktiviteter, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063