23948sdkhjf

Svenskere køber op på Sjælland

Den svenske AddLife-koncern har købt Næstved-virksomheden Ropox, som producerer hjælpemidler og møbler til handicappede.

Ropox, der omsætter for 65 millioner kroner om året og har 73 medarbejdere, afsætter hovedsageligt sine produkter i Danmark og England.

Det danske selskab bliver en del af AddLifes Medtech-forretningsområde. Inden for Medtech omsætter AddLife for godt 1,1 milliarder kroner, men blot 9 procent hentes på det danske marked.

- Vi ser frem til den nye konstellation, hvor vi ser nye og spændende muligheder for fremtidig vækst med AddLife som nye ejere af Ropox A/S. Virksomheden vil fortsat blive drevet fra Næstved præcis som tidligere. Det vil styrke vores position i Danmark og øvrige markeder, hvor vi er aktive, siger Poul-Erik Pedersen og Tommy Jensen, henholdsvis teknisk direktør og administrerende direktør hos Ropox, i en pressemeddelelse.

- Gennem opkøbet af Ropox A/S har vi etableret AddLife inden for segmentet hjemmepleje i hele Norden og endda taget et skridt ind på det europæiske marked. Opkøbet er helt på linje med den stigende efterspørgsel efter forskellige hjælpemidler, der skal forbedre muligheden for at bo hjemme, siger Kristina Willgård, administrerende direktør for AddLlife.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.058