23948sdkhjf

Nyt om navne: Hempel styrker sin bæredygtigheds-indsats

Dorthe Scherling Nielsen starter den 1. oktober som head of sustainability and government affairs hos malingproducenten Hempel.

Læs også: Nyt partnerskab skal give bedre overfladebeskyttelse af Vestas-møller

Hempel har en målsætning om at være førende i den globale malingsindustri inden for bæredygtighed, og Dorthe Scherling Nielsen skal lede udviklingen og implementeringen af Hempels globale bæredygtighedsstrategi. Arbejdet indebærer blandt andet et øget fokus på Hempels egen værdikæde og en mere proaktiv tilgang til government affairs.

Dorthe Scherling Nielsen har stor erfaring og har haft ledende stillinger hos en række toneangivende virk-somheder, deriblandt Vestas, Nike og Bestseller.

Katarina Lindström, group vice president & chief operating officer, siger:

- Hempel er på en spændende bæredygtighedsrejse både internt og eksternt. Vi skal fremadrettet gøre endnu mere for at hjælpe vores kunder med at nå deres bæredygtighedsmål og arbejde endnu mere sammen med myndigheder, den akademiske verden og andre organisationer for at sætte en ambitiøs bæredygtighedsagenda for industrien. Dorthe er den ideelle profil til at lede dette arbejde.

- Jeg glæder meget mig til at starte hos Hempel. Maling forlænger levetiden på bygninger, konstruktioner og reducerer kravene til vedligeholdelse og har derfor stor betydning for bæredygtighed. Det medvirker til, at virksomheder kan mindske deres CO2-aftryk. Hempel har et klart ønske om at gøre en endnu større forskel, og jeg er glad for at kunne være en del af det arbejde, siger Dorthe Scherling Nielsen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172