23948sdkhjf

Gibotech i nyt værktøjs-samarbejde

Flere og flere virksomheder ønsker at automatisere forskellige fremstillingsprocesser. Der er dog store forskelle i hvor meget de forskellige processer er automatiseret.

For eksempel er mange svejseoperationer allerede fuldt automatiserede, mens automatiseringsniveauet for materialebearbejdning er relativt lavt. En væsentlig årsag er manglen på egnede værktøjer og metoder, der er nemme at implementere.

Nyt samarbejde og patenterede løsninger

Men værktøjer alene er ikke nok; det er vigtigt at forstå hele automatiseringsprocessen. Gibotech vil sammen med deres finske partner Flexmill gøre automatiseringsprocesserne lettere.

Derfor lancerer Flexmill nu komplette plug-and-process værktøjssæt, værktøjsvekslere og procespakker samt en M-serie platform til Gibotech, så den fynske virksomhed nu kan tilbyde endnu flere løsninger til deres kundenetværk.

- Flexmills filosofi er at samarbejde med kunden om at udvikle innovative løsninger til komplekse og krævende produktionsprocesser. Den filosofi passer rigtig godt til Gibotechs mission om at skabe værdi for mennesker gennem innovative, kundetilpassede løsninger, og vi forventer os meget af samarbejdet, lyder det fra Mikkel Bjerregaard, salgsdirektør i Gibotech.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094