23948sdkhjf

MC Uldall drejer sig op i Superligaen

De seneste par måneder er der blevet gjort klar til en ny, stor maskine hos underleverandøren MC Uldall Maskinfabrik i Stilling ved Skanderborg.

Virksomheden har nu fået leveret en ny, stor drejebænk – en Doosan Puma XLY II, som er leveret af Duroc Machine Tool.

- Den har en max-drejediameter på 1.100 mm og en drejelængde på 5.300 mm. Så har vi selvfølgelig selvcentrerende brille på den, og den har Y-akse og roterende værktøjer, siger Niels K. Nielsen, indehaver af MC Uldall Maskinfabrik.

Maskinen er større end maskinfabrikkens eksisterende drejemaskiner og kommer dermed til at udvide kompetencerne.

- Den er egentlig købt til at dreje lange emner med lang udboring. Jeg har en speciel opgave, som vi har købt den ind til. Men det er også for at få kompetencer i en anden retning end tidligere, forklarer Niels K. Nielsen.

Dermed indikerer han også, at der skal hentes nye ordrer ind til den nye maskine.

- Vi vil prøve at henvende os til andre kundegrupper, om der er nogen, der har opgaver af samme art. For der findes ikke så mange maskiner i den dimension, lyder det fra Niels K. Nielsen.

Nyindkøbet skal i øvrigt ses i sammenhæng med en stor udvidelse af fabrikken i foråret, hvor MC Uldall føjede små 50 procent til produktionsarealet.

Udvidelsen kom efter en årrække med tocifrede vækstrater.

- Nu begynder der så at komme flere maskiner til virksomheden i og med, at vi er vækstet i produktionen, forklarer Niels K. Nielsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109