23948sdkhjf

Skako køber op på Fyn

Skako Concrete har købt den fynske virksomhed Conparts, der er en mindre specialvirksomhed inden for reservedele, komponenter og tekniske løsninger til betonproducenter over hele verden. Det oplyser Skako i en pressemeddelelse.

Læs også: Skako opjusterer forventninger

Opkøbet er et lille ekstra led i en strategisk indsats og ressourceomlægning, som Skako Concrete løbende gennemgår – og som indeholder fem overordnede indsatsområder indenfor henholdsvis kultur, digitalisering, bæredygtighed, abonnementsløsninger og salg/markedsføring.

- Vi er indtil videre sluppet godt igennem corona-tiden med hidtil positive resultater, så vi fortsætter ufortrødent med de fremsynede aktiviteter, udtaler administrerende direktør Steffen Kremmer, og fortsætter:

- Med opkøbet af Conparts ApS har vi føjet en ekstra dimension til vores kundetilpassede serviceprogram, hvor vi sikrer vores kunder den optimale ekspertise og rådgivning, når det handler om sliddele, reservedele, service og installation til betonblandeanlæg. Det er en erfaren og videnstærk kompetence, vi får ombord, hvilket vil styrke os i vores relation og interaktion med kunderne, afslutter direktøren.

Conparts hidtidige ejer Peter Mehl bliver samtidig ansat i Skako Concrete og fortsætter med at servicere hidtidige og nye kunder i såvel Conparts som Skako Concrete.

Skako Concrete har siden 1963 produceret betonblandere og styresystemer til bygge- og anlægsindustrien.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109