23948sdkhjf

FLSmidth scorer kobberordre

FLSmidth har fået en ordre til en værdi af cirka 600 mio. kr. fra den mongolske virksomhed Mongolyn Alt (MAK) Group.
Det drejer sig om levering af et helt nyt procesanlæg til opberedning af kobber i forbindelse med en mine cirka 500 km fra Mongoliets hovedstad Ulaanbaatar.

Ordren omfatter levering af et kobberprocesanlæg med en kapacitet på 40.000 tons i døgnet, som indbefatter FLSmidths egen teknologi til alle processerne i anlægget. Den nyligt tilkøbte Knelson-Deswik færdigformalingsmølle skal anvendes til genformaling af kobberkoncentratet. FLSmidth skal endvidere levere et automatiseret kontrolsystem, grundlæggende og detaljeret anlægs- og procesteknik foruden tilhørende tilsyn samt opstart og idriftsætning af projektet.

MAK er veletableret inden for kulindustrien med produktion fra tre åbne brud i Mongoliet og er nu ved at etablere sig inden for kobber.

- Mongoliet har enorme reserver af naturressourcer, og det at vi er i stand til at levere den mest moderne teknologi, som det er tilfældet med denne kontrakt, gør at vi kan styrke vores position og tilstedeværelse på dette stadig mere betydningsfulde marked. Vore mongolske aktiviteter vil snart blive understøttet af et nyt superservicecenter, som er under etablering. Opnåelsen af denne ordre styrker endvidere vores engagement i den globale kobberindustri og vores evne til at være kundernes One Source-leverandør - hvilket er et vigtigt fokusområde for FLSmidth, udtaler administrerende koncerndirektør Jørgen Huno Rasmusssen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.177