23948sdkhjf

Ansættelses-boom: Coronakrise giver travlhed hos midtjysk maskinproducent

Mens verdens medicinalselskaber jagter en vaccine mod corona, opruster de samtidig til at kunne masseproducere samme vaccine. Det nyder man godt af hos Silkeborg-virksomheden SVM Automatik. Det skriver Jyllands-Posten.

Læs også: SVM Automtik er blevet international

SVM Automatik og søsterselskabet Innoscan producerer blandt andet inspektionsmaskiner til vaccineampuller, og netop dem mærker man lige nu en stor efterspørgsel på, siger projektchef Michael Johansen.

- Det er et våbenkapløb for vores kunder i farma-virksomhederne. Mange arbejder på en vaccine mod Covid-19, og virksomhederne skal være klar til at levere, når deres vaccine er klar inden for en overskuelig fremtid. De skal have et produktionsapparat, der kan håndtere store mængder af vaccine, siger Michael Johansen til Jyllands-Posten.  

Efterspørgsel har givet stort pres på produktionen hos SVM Automatik, og derfor har man i år ansat 30 nye medarbejdere og forventningen er, at 10-20 flere kommer til inden nytår.

Originalartikel: https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/silkeborg/ECE12433282/silkeborgfirma-opruster-og-goer-verden-klar-til-covidvaccinen/

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109