23948sdkhjf

Ny stål-direktør har strategien klar

Den svenskfødte Magnus Lundgren har sat sig i direktørstolen hos Celsa Steel Service Danmark med en klar strategi.

Fokus er på tre områder. Magnus Lundgren vil styrke Celsas markedsposition indenfor bæredygtig armering, en styrkelse af virksomhedens tilbehørsprogram til entreprenørerne og en opkvalificering af dialogen med landets elementfabrikanter. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Fakta om Celsa Steel Service

Celsa Steel Service A/S er 100 procent ejet af Celsa Group, der er Europas største producent af bygningsarmering.

Virksomheden producerer alle typer armering herunder bøjler, armeringsnet, rullearmering, færdigsvejste bjælker og kurve. Celsa Scandinavias stålværk i Mo i Rana ligger i Norge og drives på CO2 neutral el fra vandkraft.

Værket oparbejdet metalskrot til rent jern, hvilket er væsentligt mindre energikrævende end traditionel forædling af jernmalm. Værket håndterer cirka 60 procent af Norges metalskrot.

- En af mine vigtigste opgaver er at styrke Celsa Steel Service som den førende leverandør af bæredygtig armering i Danmark, så vi kan hjælpe flere entreprenører med at bygge mere klimavenligt. Vi har også stort fokus på vores tilbehørssortimentet, så vi kan optimere entreprenørernes løsninger, logistik og effektivitet bedst muligt, siger Magnus Lundgren.

Svenskeren afløser Søren Kilmose, der sad knap ti år på posten, og han tiltrådte i sin nye stilling i midten af august.

Den nye topchef er 42 år gammel, uddannet civilingeniør og startede i Celsa Steel Service i 2003. Han kommer fra en stilling som markedschef på koncernniveau med ansvar for Norden.

Elementfabrikker er vigtig brik

Den nytiltrådte direktør ser også et potentiale i, at armeringseksperten skal være en løsningsleverandør, der leder udviklingen indenfor 3D og digitalisering.

Men også elementfabrikkerne er et vigtigt strategisk indsatsområde for den danske afdeling af Celsa. Han vil hjælpe elementfabrikkerne med at understøtte betonforeningens ambitioner i det såkaldte ”Bæredygtige betoninitiativ”, der lægger op til en halvering af CO2 udledningen fra betonbyggeri de næste ti år.

Virksomhedens administration og produktion er beliggende i Ølstykke tæt på Frederikssund, der er knap 100 medarbejdere på sin danske fabrik.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095