23948sdkhjf

Schoeller Plast bygger 800 kvadratmeter til

Den midtsjællandske plastproducent Schoeller Plast har vokseværk for tiden og kunne forleden markere rejsegilde for den 800 kvadratmeter nye hal, der rejser sig på matriklen i Regstrup ved Holbæk.

- De 500 kvadratmeter er værksted til service og vedligehold af egne og kunders værktøjer, mens de sidste 300 kvadratmeter skal bruges til opbevaring af reservedele og vores værktøjer, siger Jan Bybjerg Pedersen, der er direktør i Schoeller Plast.

Flere kunder

Årsagen til udvidelsen skal findes i travlhed, og at flere kunder løbende er kommet til.

- Vi har fået flere kunder, og vi har flere og større værktøjer, der skal håndteres. Derfor har det været helt nødvendigt med en opgradering. Vores nuværende værksted er 30 år gammelt, og der er i mellemtiden kommet nye og større krav til arbejdsmiljø, og det har været en udfordring at håndtere i en efterhånden aldrende bygning, siger Jan Bybjerg Pedersen.

Han fortsætter:

- Vi vil også gerne vise vores kunder, at vi tager den tillid, de viser os, alvorligt, ved at vi tager ordentlig hånd om værktøjerne. Vi har lavet løbende forbedringer undervejs i det gamle værksted og fået nyt hjælpegrej. Men nu gør udviklingen simpelthen, at vi må have nye faciliteter, siger han.

Vil bare gerne være færdig

Byggeprocessen har været i gang længe efterhånden, for det er ikke bare sådan at opføre nye 800 kvadratmeter.

- Vi skulle først flytte vores råvaresiloer tilbage i februar, og det krævede støbning af nye fundamenter. Så skulle vi også flytte et telt, vi har brugt som lager, så jeg føler lidt, at vi har været i gang med den her byggeproces hele året, siger Jan Bybjerg Pedersen, der tilføjer, at der også opstod forsinkelse i at få byggegodkendelsen sagsbehandlet på grundt af corona.

- Det er gået så stærkt, det kunne. Men når man først har truffet beslutningen om at gå i gang med bygge, så vil man jo også bare gerne være færdig, siger han.

Bygningen skal efter planen stå færdig til februar, så lige nu skal byggeriet gøres klar til vinter.

- Der udestår nu at få dækket af til vinter. Det er helt væsentligt. Vi ved jo ikke, om der kommer frost i år, men vi skal være klar, siger Jan Bybjerg Pedersen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093