23948sdkhjf

Netek vil høste synergi i nye omgivelser

Fabrikslokalerne i Mariager er blevet skiftet ud med nye i Hobro. Her deler man produktionslokaler med Technor, og det har ført til øget samarbejde mellem de to virksomheder.
I begyndelsen af november hev Netek, der producerer flammeløse, katalytiske tørresystemer til blandt andet metal- og træindustrien, teltpælene op og rykkede i nyt domicil i Hobro.

- Vi har de samme kvadratmeter, som vi havde i Mariager, men det er en bedre placering, og det er bedre lokaler med tidssvarende faciliteter. Det hele har ganske enkelt fået et løft, fortæller administrerende direktør Finn M. Poulsen.

Praktiske synergier
Lidt usædvanligt er virksomheden flyttet ind i et fabriksfællesskab med Technor, der selv har bygget domicilet i Hobro. Her deler de to virksomheder nu alt fra administration til produktionsareal.

- Vi boede allerede lidt sammen med Technor tidligere, idet de var naboer til os i Mariager en overgang. For fire år siden flyttede de til Hobro, og her har de haft en masse ekstra plads, som de ikke udnyttede, fordi mange af deres aktiviteter foregår som montageopgaver hos kunderne, siger Finn M. Poulsen.

Han forklarer, at bofællesskabet selvfølgelig giver en del praktiske synergier i det daglige, idet de to virksomheder fx kan dele sekretær og lignende, men også på kundesiden er der en del sammenfald mellem de virksomheder, de to henvender sig til.

Finder kunder til hinanden
Og netop overfor kunderne er det meningen, at de to virksomheder skal støtte hinanden.

- Vi har boet her i to måneder nu og har allerede haft eksempler på, at vi kan hjælpe hinanden. Vi har øje for hinandens aktiviteter og ser hele tiden på, om vi kan sælge noget for hinanden, lyder det fra Finn M. Poulsen, der tilføjer:

- Vi har også overvejet, om vi kan være med på nogle af de samme fagmesser med en fælles stand, og det er et af de tiltag, vi vil arbejde på i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141