23948sdkhjf

Ærgerlige Foodtech-udstillere kigger frem mod 2022

Industrien må vente til 2022 med at mødes under Foodtech-messens faner.

Det blev en realitet, da MCH på grund af corona-smitten valgte at aflyse Foodtech, der skulle have været afholdt i Herning fra 29. september til 1. oktober.

I en pressemeddelelse lægger en stribe udstillere ikke skjul på, at aflysningen er ærgerlig, men omvendt bakker de MCH’s beslutning op.

- Vi har meget korrespondance med kunderne i løbet af året, men rent faktisk ses vi kun personligt denne ene gang om året. Lige nu er det som om, at bilen er gået i stå lige før målstregen, og man må køre i pit, siger salgsassistent Bettina Melchior Rasmussen fra ingrediensproducenten Chr. Hansen om den aflyste messe.

Med igen i 2022

Også Force Technology ærgrer sig.

- Vi havde virkelig glædet os til messen og havde set frem til det personlige møde med såvel nye som gamle kunder. Jeg skulle også i samarbejde med EHEDG Nordic have gennemført konferencen overfor kunderne på Foodtech, men ser nu meget frem til at gøre det på næste Foodtech-messe, siger team-koordinator Allan Friis fra Force Technology.

Også Schur Technology A/S varsler, at de er med igen, når messen ruller i 2022.

- Jeg har glædet mig til messen, men forstår MCH’s beslutning. Nu glæder vi os til Hi-messen og deltager naturligvis også på den næste FoodTech, siger marketingsdirektør Lars Michael Bang.

Virksomheden IFM Elektronik kalder messerne i Danmark for fantastiske, og selvsagt er virksomehdnes adm. direktør Jørn Poulsen ærgerlig.

- Aflysningen af Foodtech rammer os hårdt, men vi har fuld forståelse for beslutningen. Vi har et slogan, som siger: ’We are best live’! Vi glæder os derfor, til at vi igen kan gennemføre messer i Danmark. Messer er fantastiske til at vedligeholde netværk, diskutere løsninger, fremvise teknologi og ikke mindst øge salget på, siger Jørn Poulsen i en pressemeddelelse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093