23948sdkhjf

Nyt slibeværktøj klart fra On Robot

On Robot har udviklet et let, elektrisk slibeværktøj til robotter. Det skal gøre livet lettere for små og mellemstore virksomheder

On Robot lancerer nu en elektrisk slibemaskine, som kan sættes direkte på en robot, og som kan løse nogle arbejdskrævende slibeopgaver.

On Robot lover, at det ny værktøj, OnRobot Sander, er nemt at komme i gang med. Det kan bruges med de mest gængse kollaborative robotter og også med lette industriroboter.

Pakken med værktøjet indeholder en brugervenlig programmeringssoftware og en funktion, der gør, at robotten selv kan skifte mellem forskellige slibekorn uden indgriben fra operatøren. Man kan desuden vælge at tilføje en kraft- og drejningsmomentsensor.

Der er en "Save position"-knap på værktøjet, så man let kan markere waypoints uden at skulle bruge robottens betjeningsenhed.

Softwaren leverer med forskellige muligheder for stiplanlægning. Det kan foregå håndstyret eller med former og punkter.

Administrerende direktør for On Robot, Enrico Krog Iversen, siger, at On Robot lægger vægt på at tilbyde prismæssigt overkommelige løsninger til små og mellemstore virksomheder.

- OnRobot Sander er et alsidigt slibeværktøj, der giver alle de funktioner og fordele, vores kunder forventer af automatiseret slibeteknologi, men uden alt besværet og de omkostninger, der traditionelt er forbundet med automatiserede slibeværktøjer, siger han.

Buede og ujævne geometrier

OnRobot Sander understøtter flade, buede samt ujævne emne-geometrier, og den leveres med udskiftelige standardpuder, der kan bruges på en lang række materialer.

OnRobot Sander er et letvægtsværktøj. Det vejer kun 1,2 kilo. Sander benytter sig af en børsteløs elmotor. Det giver langt lavere driftsomkostninger end pneumatiske slibesystemer, der bruger eksterne luftkompressorer.

- Vi fjerner omkostninger og kompleksitet i forbindelse med automatisering og giver vores kunder den vigtige funktionalitet, de skal bruge for at få arbejdet udført, siger Enrico Krog Iversen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156