23948sdkhjf

Østjysk fabrik er rygraden

Det danske hovedsæde i Galten spiller en altoverskyggende rolle i Caldan. Derfor ser administrerende direktør Jens Calundan også et vækstpotentiale for hovedsædet i den østjyske by.

- Axel Johnson International har investeret i den knowhow, der er i Galten – både hos funktionærer og timelønnede, og i dagligdagen kommer vi ikke til at mærke, at vi har fået nye ejere, siger han.

For et års tid siden investerede conveyor-producenten i en stor udvidelse af produktion og administration, som gav en kapacitetsudvidelse på 70 procent.

- Vi har haft brug for den ekstra kapacitet, og jeg er helt overbevist om, at den ekstra kapacitet kommer til at give tilsvarende ansættelser i Galten. Både på timelønnede og funktionærer, siger direktøren.

Flere synergier

Jens Caludan er først begyndt at kradse i overfladen i forhold til de mulige synergier, det giver, at Caldan nu er en del af en stor koncern.

Svenskerne ejer også en anden conveyor-producent, OCS, og her ser han umiddelbart gode muligheder i udvikling af styringer på tværs.  

- Både til OCS- og Caldan-anlæg kræver det, at man har PLC-styringer. I Galten har vi en relativt stor styringsafdeling, som helt klart kan supportere OCS, som ikke har en styringsafdeling selv, uddyber han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094