23948sdkhjf

Østjysk fabrik er rygraden

Det danske hovedsæde i Galten spiller en altoverskyggende rolle i Caldan. Derfor ser administrerende direktør Jens Calundan også et vækstpotentiale for hovedsædet i den østjyske by.

Læs også: Det største marked gik i stå – men Caldan satte indtjeningsrekord 

- Axel Johnson International har investeret i den knowhow, der er i Galten – både hos funktionærer og timelønnede, og i dagligdagen kommer vi ikke til at mærke, at vi har fået nye ejere, siger han.

For et års tid siden investerede conveyor-producenten i en stor udvidelse af produktion og administration, som gav en kapacitetsudvidelse på 70 procent.

- Vi har haft brug for den ekstra kapacitet, og jeg er helt overbevist om, at den ekstra kapacitet kommer til at give tilsvarende ansættelser i Galten. Både på timelønnede og funktionærer, siger direktøren.

Flere synergier

Jens Caludan er først begyndt at kradse i overfladen i forhold til de mulige synergier, det giver, at Caldan nu er en del af en stor koncern.

Svenskerne ejer også en anden conveyor-producent, OCS, og her ser han umiddelbart gode muligheder i udvikling af styringer på tværs.  

- Både til OCS- og Caldan-anlæg kræver det, at man har PLC-styringer. I Galten har vi en relativt stor styringsafdeling, som helt klart kan supportere OCS, som ikke har en styringsafdeling selv, uddyber han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093