23948sdkhjf

Hempel fortsætter sine investeringer i Kina

Den danske malingsproducent Hempel har i dag taget første stadestik til en ny fabrik i Yangtze International Chemical Industrial Park i Zhanjiagang. Den bliver med en årlig produktionsvolumen på 200.000 tons den største i regionen.

- Kina er et voksende marked for Hempel, og vi regner med at vækste de kommende år. I maj startede vi byggeriet af en ny fabrik i Yantai, og i dag tager vi det første spadestik i Zhangjiagang. Det betyder, at vi samlet set investerer 1,695 mia. kr. og udvider vores produktionsvolumen i Kina betydeligt. Det viser tydeligt Hempels engagement og tiltro til regionen, siger Katarina Lindström, chief operating officer, i en pressemeddelelse.

Fabrikken starter produktionen i 2022 og vil erstatte den nuværende fabrik i Kunshan.

Investering i innovation

Hempel åbnede også et nyt forsknings- og innovationscenter i Zhangjiagang i dag. Det nye center bliver en regional hub for udviklingen af mere bæredygtige coating-løsninger til det kinesiske marked. Forsknings- og innovationscentret erstatter centret i Kunshan.

- Vi har et stærkt fokus på bæredygtighed i Hempel. Vi investerer i viden og teknologi, så vi kan imødekomme en stadig stigende efterspørgsel efter mere bæredygtige løsninger i Kina. Vores nye forsknings- og innovationscenter i Zhangjiagang gør det muligt for os at fortsætte denne udvikling, siger Katarina Lindström.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093