23948sdkhjf

Aalborg Engineering henter millionordrer i Tyrkiet

Med to nye ordrer til Tyrkiet med en samlet værdi på over 200 millioner kroner slår Aalborg Engineering endnu en gang sit navn fast som en anerkendt kedelleverandør på det tyrkiske energimarked.
Således har Aalborg Engineering opnået et salg til Tyrkiet over de sidste 12 måneder på ca. 350 millioner kroner.

To kraftværkskedler til Izmit
Det er denne gang den tyrkiske raffinaderigruppe Tüpras - Tyrkiets største - som nu viser sin store tillid til Aalborg Engineerings løsningstilgang til en optimeret energiproduktion.

Der er tale om 2 nye kraftværkskedler til deres helt nye raffinaderiudvidelse i byen Izmit, som er ca. 80 km øst for Istanbul. Dette projekt er en del af en total investering på 2-3 milliarder dollars og i øvrigt givet som en ordre via den spanske totalentreprenør på projektet Tecnica Reunidas.

Projektet går ligesom Aalborg Engineering imod strømmen i det kriseprægede marked, hvor det ikke mange projekter af denne størrelse der sættes i gang lige nu.

Udskiftning af eksisterende kraftværkskedel
Derudover er der også direkte til Tüpras på samme adresse i Izmit - dog på det gamle anlæg - givet en ordre på en udskiftning af en eksisterende kraftværkskedel med en helt ny kedel for herved at forbedre anlæggets energieffektivitet.

Dette projekt blev til da det i forbindelse med at finde den optimale energiløsning på det nye anlæg blev klart for kunden at samme filosofi kunne bruges på det gamle anlæg.

- Det er klart meget tilfredsstillende, at Aalborg Engineering har gode produkter der netop tilbyder energitunge industrier en forbedret energiøkonomi og som sikrer en langsigtet optimeret energiproduktion, udtaler Aalborg Engineerings salgsdirektør Bent Have Johnsen.

Stort tyrkisk fokus bærer frugt
Aalborg Engineering har gennem de sidste 10 år haft stor fokus på det tyrkiske marked og har i sit segment opnået et typisk årligt salg i størrelsen 100-200 mill kroner. Salget, der foregår i samarbejde med salgsagent, Søren Kruse, har været en del af en klar langsigtet salgs- og markedsstrategi.

- Aalborg Engineering har opnået sin unikke position på baggrund af dels en profil med muligheden for de optimale energieffektive løsninger og helt sikkert også på grund af den store troværdighed i gennemførelsen af opgaverne, suger Søren kruse og fortsætter:

- Overalt i det tyrkiske marked kender og respektere man vore kedler fra Aalborg Engineering og derfor en stor ros til de dygtige teknikkere i firmaet som ligger baggrunden for denne markedsanerkendelse.

Endelig bør det nævnes, at dansk eksport kredit (EKF) har været en stor hjælp i forhold til finansieringen af de mange kraftværksprojekter slutter Søren Kruse.

Bidrager til vækst
Administrerende direktør Peter Overgaard udtaler, at da Aalborg Engineering skal afvikle disse projekter over de kommende 18-24 måneder er de med til at give et godt udgangspunkt for en stabil periode i de næste par år og de bidrager væsentligt til firmaets ønske om fortsat vækst.

- Markederne er stadig primært det Europæiske og Mellemøsten og hvor vi selvfølgelig vil arbejde hårdt for at bevare gode og interessante markeder som det Tyrkiske, siger Peter Overgaard,
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093