23948sdkhjf

Treco overtager nabofabrik

Underleverandørforretningen hos Treco mangler plads. Derfor investerer virksomheden i flere kvadratmeter ved at overtage en nabofabrikken på Testrupvej i Aalestrup.

- Vi har investeret i nye maskiner til opstilling i den købte bygning, og de nye maskiner suppleres med en del maskiner fra vores hovedfabrik på Elmegaardsvej, siger administrerende direktør Lars Vadsholt Jørgensen, Treco.

Bygningen husede tidligere Fjelsø Stål, der er flyttet til et andet sted i Aalestrup. De nye produktionsfaciliteter tilføjer 2400 kvadratmeter – hvoraf 400 er administration - til underleverandørproduktionen.

Produktion går både ud til kunder, men sender også komponenter videre til virksomhedens dedikerede produktioner få hundrede meter væk på Bjergegaardsvej i samme by.

Ny dedikeret produktion på vej

På Bjergegaardsvej har Treco to dedikerede produktioner. Her har man har etableret 6000 kvadratmeter montagelinjer, og forretningsområdet er et af de steder, hvor der forventes mere aktivitet.

Direktøren fortæller, at der arbejdes med nye emner til dedikeret produktion - nogen tæt på realisering og andre i de indledende faser.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141