23948sdkhjf

Generationsskifte på vej i Danløft

Den 20 år gamle Aabenraa-virksomhed, har påbegyndt et generationsskifte.

Læs også: Nyt om navne: Ny salgstekniker hos Danløft

1 maj 2020 overtog Thomas Westergaard samtlige aktier i Danløft A/S, efter tidligere tekniske direktør og medstifter Jørgen S. Hansen.

I september har han solgt han en del af disse aktier til 40-årige Dennis Juhl Hansen, som dermed er blevet firmaets nye kommercielle direktør.

- Som det sidste år har udviklet sig, har generationsskiftet været et naturligt skridt. Timingen er helt rigtig; Jørgen har ønsket at fokusere på hans øvrige virksomheder, og jeg vil gerne arbejde mere i retning af produkt- og strategiudvikling. Samtidig er Dennis kommet med et kompetenceniveau og drive, der gør, at jeg er helt tryg ved at tage ham med i virksomheden, siger Thomas Westergaard

At stifterne Jørgen S. Hansen og Thomas Westergaard igangsætter et generationsskifte efter 20 års ”ægteskab” er i sagens natur en stor beslutning. Der har været gjort antræk til det tidligere, men der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed.

- Der er normalt ikke langt fra tanke til handling i Danløft, men den her har vi da skullet tygge lidt på; historie, kultur, kemi, økonomi og mange andre aspekter har alt sammen skullet vendes og drejes. Det har været udfordrende at håndtere de mange bagvedliggende processer, men samlet set er vi stolte af, at vi er kommet godt i mål på første del af det nye setup. Dennis har fra dag et sat sit præg på den kommercielle udvikling og vist kompetencer, vi ikke tidligere har haft i huset, og sammen skal vi bringe hele Danløft et skridt videre, slutter Thomas Westergaard.

Danløft specialiserer sig i service og handel med kraner, løftegrej, sikkerhedsudstyr og alt til løft inden for arbejdspladsindretning.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125