23948sdkhjf

Blaaholm-konkurs: Service-forretning får ny ejer

Automationshuset Bila overtager serviceafdelingen hos automationsvirksomheden Blaaholm med hovedkontor i Esbjerg.

Bila’s opkøb af serviceafdelingen sker som følge af en rekonstruktion hos Blaaholm. Afdelingen består af 12 medarbejdere.

- Vi investerer i produkter eller mennesker, og i dette tilfælde tilføjer vi nogle vigtige kompetencer til vores organisation. I forbindelse med rekonstruktionen fik vi mulighed for at møde medarbejderne i serviceafdelingen, og de gjorde et stærkt indtryk, siger Per Bech Rasmussen, CEO for Bila Automation, i en pressemeddelelse.

Med opkøbet styrker Bila sin position inden for service og support på automatiseret produktionsudstyr, og planen er at etablere et lokalt kontor i Varde til servicering af Blaaholms nuværende kunder og Bilas kunder i Syddanmark.

Lokale jobs bibeholdes

Størstedelen af de lokale arbejdspladser i serviceafdelingen bibeholdes efter overtagelsen, og tidligere servicechef hos Blaaholm, Mikael Schade, fortsætter i jobbet som afdelingsleder i Varde.

Afdelingen bliver en del af Bila’s globale service & support team under ledelse af Michael Andie Pedersen, director of Global Service, i Bila A/S.

- Det betyder meget for mig og mine medarbejdere, at vi kan beholde vores job i Varde og også fortsætte med at servicere vores nuværende kunder, siger Mikael Schade, Afdelingsleder i Varde.

Samarbejde med Wind Solutions division i Herning

Bila etablerer et kontor i Varde i bygningerne hos Titan Wind Energy, hvorfra medarbejderne fortsat skal servicere Blaaholm’s nuværende kunder samt Bila's øvrige kunder i området.

Derudover skal serviceafdelingen i Varde være et supplement og samarbejdspartner til Bila's nuværende Wind Solutions-division, der har kontor i Herning.

Opkøbet af Blaaholm’s serviceafdeling er en del af BILA-koncernens internationale vækststrategi om at opnå en milliardomsætning. BILA A/S har for nylig opkøbt REO-PACK i Mariager, og i 2017 blev Dan-Palletiser i Vemmelev også tilføjet til produktprogrammet.

Om Bila
Bila A/S blev grundlagt i 1988 og hjælper industrien med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger. Løsningerne dækker over alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionsanlæg.

Alle kompetencer er samlet hos BILA A/S og omfatter rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og efterfølgende servicering af robotanlæg. Virksomheden har eget innovationscenter, hvor de udvikler, konstruerer og validerer specialværktøj til robotanlæggene. BILA er en højteknologisk virksomhed, der beskæftiger mere end 400 engagerede medarbejdere fordelt på flere forskellige adresser i Danmark samt lokale kontorer i Sverige, Norge, Tyskland, England og USA.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109