23948sdkhjf

Pajo-Bolte i nyt strategisk samarbejde

Pajo-Bolte har med virkning fra 1. september indgået en strategisk distributionsaftale med det Roskilde-baserede tekniske handelshus Schröders Industrial Products Eftf. (SIP).

Læs også: Pajo-Bolte går ind i Norge

Aftalen betyder, at Pajo-Bolte fremover, skal fungere som eksklusiv distributør for SIP’s kendte brands indenfor blindnitter og blindnitteteknologi: Goebel og Gesipa.

Salg og markedsdirektør Keld Andersen fra Pajo-Bolte udtaler:

- Hos Pajo-Bolte har vi et konstant fokus på at udvikle vores forretning, og at etablere forretningsområder, som kan skabe synergier med vores øvrige kerneforretning. Når vi vælger at gå ind i noget, så gør vi det helhjertet, og vi mener, at tiden er rigtig til at se i retning af blindnitter og montageløsninger, og det gør vi med en markant udvidelse af vores sortiment.

Med tilgangen til de to brands, vil Pajo-Bolte fremover tilbyde kunderne blindnitter fra Gesipa, Goebel samt Sariv, hvilket samlet giver kunderne adgang til et meget bredt sortiment, bestående af mere en 1.500 unikke produkter.

Søren Lindquist fra Schröders Industrial Products Eftf. udtaler:

- Pajo-Bolte har den fornødne vilje og evne til at formidle og distribuere Gesipa og Goebels produkter bredt ud i industrien og den tekniske faghandel. Vi føler os særdeles godt tilpas og fortrolige med samarbejdet, og ser frem til i fællesskab at skabe et suverænt og enestående univers af komponenter til mekanisk sammenføjning.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109