23948sdkhjf

SPS er aflyst - messen bliver virtuel

Automatiseringsmessen i Nürnberg i november er aflyst som fysisk messe

Den store automatiseringsmesse SPS i Nürnberg, som skulle være holdt i november, er nu aflyst på grund af coronapandemien.

SPS er normalt et centralt mødested for hele automatiseringsbranchen. Sidste år havde messen godt 1.600 udstillere fordelt på 136.000 kvadratmeter i 17 haller i Nürnberg.

- Vi er meget skuffede over, at vi må aflyse dette års SPS-messe, siger Martin Roschkowski, præsident for Mesago Messe Frankfurt GmbH.

- Tidligt på sommeren pegede alle tegn i den rigtige retning, og vi var næsten sikre på, at udstillingen kunne gennemføres i november, siger han.

Men mange deltagere har udtrykt bekymring for om messen kan gennemføres forsvarligt med de strikse hygiejneregler og regler for social distance, som er gennemført.

- Det har gjort det klart for os, at det ikke vil være muligt at afholde en højkvalitets messe, som SPS-besøgende forventer, siger Martin Roschkowski.

Virtuel messe

I stedet gennemfører Mesago Messe Frankfurt en virtuel messe.

Den vil ifølge arrangøren gøre udstillere og besøgende i stand til at komme i samtale om nyheder og teknologi. Den virtuelle messe vil gå "live" 24. november, samme dag, som den fysiske messe skulle være startet. Den virtuelle messe kan tilgås på sps-exhibition.com.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094