23948sdkhjf

Tredje generation UVD-robotter er på markedet

Blue Ocean Robotics har lanceret en ny version af sin UV desinfektionsrobot. Robotten kan blandt andet måle, hvor godt der er desinficeret

Blue Ocean Robotics' datterselskab UVD Robots har lanceret tredje generation af sin UVD-robot. Den kan blandt andet vise brugeren, hvor godt den har desinficeret. Den er samtidig blevet mindre, så den kan bevæge sig i mere snævre rum.

Læs også: UVD robotter er i sving på hoteller

UVD-robotten desinficerer ved hjælp af UV-lys.

- Tredje generation af robotten kan navigere og operere i helt små og snævre miljøer, så det åbner op for nye markeder som for eksempel små hotelværelser. Den nye robot har væsentligt mindre footprint end forgængeren og har præcis samme desinfektionsstyrke, fortæller Per Juul Nielsen, CEO i UVD Robots.

Administrerende direktør for Blue Ocean Robotics, Claus Risager, supplerer:

- Robotten har et unikt sikkerhedssystem, hvor vi benytter fire lag af sikkerhed, så robotten kan køre i alle former for omgivelser, også hvor der er mennesker, men således at den lukker pænt ned, hvis mennesker kommer for tæt på. Robotten kan dokumentere og vise brugere, hvor godt der er desinficeret i et areal, og brugeren kan så nemt og hurtigt justere processen og optimere på kvaliteten, hvis der er behov, hvilket ingen anden UV-C desinfektionsrobot i verden kan.

UVD Robots har oplevet et stort boom i salget under den nuværende coronapandemi. Robotten bliver blandt andet solgt til hospitaler, lufthavne, hoteller, fødevarevirksomheder og kontorer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172